Filteren Filteren

Lint en draad en koord

Voor iedere toepassing vindt u het geschikte koord of lint.

Bij Kralen-en-Linten.nl kunt u heel veel soorten koorden en linten kopen

Om koorden en linten te kopen bent u bij Kralen-en-Linten.nl aan het juiste adres. Wij hebben een zeer breed assortiment in diverse materialen, breedtes, kleuren en dessins. Wij verkopen koord en lint per meter of, een stuk voordeliger, per rol. Uw bestelling in meters wordt zoveel mogelijk aaneen geleverd.

In onze webwinkel vindt u koorden te kust en te keur. Ze zijn er in heel veel verschillende materialen, zoals katoen, satijn, leer, suède, kurk en nylon. Elk koord is dan weer verkrijgbaar in vele kleuren en diverse diktes. Ook verkopen wij kraaltjeskoord in diverse kleuren. Kijk rustig rond in de webwinkel, u vindt gegarandeerd het koord dat u zoekt.

Onze collectie linten is al net zo onuitputtelijk. U vindt bij ons textiellint, satijnen lint, kanten lint, organzalint en grosgrain-lint. Textiellint verkopen wij bijvoorbeeld in meer dan 60 uitvoeringen, van breed tot smal, met opdruk of met een randje en in heel veel kleuren. Wij verkopen ook speciaal lint, bijvoorbeeld met een baby- of kerstopdruk. Kortom: te veel om op te noemen. Neem dus gerust een kijkje in onze webwinkel om koorden en linten te kopen voor elke gelegenheid, van knutselen tot het versieren van leuke cadeaus.

Kunt u ondanks dit grote aanbod niet het koord of lint vinden dat u zoekt? Laat het ons weten en wij gaan ons uiterste best doen om het toch te leveren. Want service is onze drijfveer.