Filteren Filteren

Katsuki kralen

Katsuki kralen goedkoop inkopen bij de Kralen & Linten

Katsuki kralen shop je natuurlijk bij Katsuki bij Kralen & Linten. Deze piepkleine disc kraaltjes zijn musthave kraaltjes! Want met deze kleine disc kralen in onder andere felle neon kleuren, zachte pastelkleuren of animal print maak je de leukste sieraden in een handomdraai. Katsuki kralen zijn uitermate geschikt voor een hippe 'Ibiza' arm-party! Ook zijn ze leuk om te verwerken in kinderlijke sieraden, door de leuke kleurtjes en het fijne materiaal. Daarnaast kun je met deze kleine disc kraaltjes ook toffe Katsuki kralen kettingen en Katsuki armbanden maken. Verwerk in je sieraad ook eens rocailles, kleine houten (disc) kralen en af en toe een klein kraaltje van metaal DQ voor een fashionable look.

Wil jij trendy kettingen met Katsuki kralen verkopen? Sla dan je slag in het grote aanbod van Kralen & Linten, dé online kralen groothandel. Katsuki kettingen en sieraden zijn een grote trend onder verschillende leventijdscategorieën. Door het brede aanbod van verschillende kleuren kan de klant zelf een bepaalde stijl creëren. De felle kleurtjes zijn erg hip maar ook de pastel kleurtjes zijn erg in trek. De grijze meerkleurige Katsuki kralen geven een marble effect en een chique touch aan de kralen.  

Binnen ons assortiment zijn er verschillende formaten Katsuki kralen te vinden waaronder; 2,3,4 en 6 mm. Waarbij de meest kralen worden aangeboden in 4 en 6mm. De Katsuki kralen zijn ook erg leuk te combineren met DQ bedels en kralen.  

Welke kleuren Katsuki kralen voeg jij toe aan je kralen assortiment?