Beoordelingen

Bedankt voor de goede service!
Blij met mijn bestelling, wat zullen mijn pups er mooi bij liggen met deze lintjes ❤️
Dik tevreden met de bestelling en snelle levering van dun waxkoord op kleur. Kan nu eindelijk het ophaalsysteem van mijn plissé gordijnen repareren.
Voor het eerst iets besteld hier en ik ben superblij! Snelle levering, mooie prijs en de postbode was ook nog eens vroeg ;) , haha, ik kan weer verder! Dit keer had ik alleen lint besteld maar ik zet jullie zéker bij mijn favorieten, jullie zien mij terug!
Bedankt voor de snelle service, ik ben er blij mee! xMariela
Gewoon heel goed!
snel antwoord op vraag, snel in huis
Hele snelle levering, prachtig materiaal en niet duur.
Supersnelle levering en goederen netjes en stevig verpakt. Pluim!
Super tevreden . Snelle levering alles in orde , en super prijzen .
Geweldige service!!! Ik kom zeker terug, lint koord en bedeltjes ontvangen, helemaal tip top in orde en goed verpakt. Maar mijn verhaal is meer dan dat. Nadat ik mijn bestelling had gedaan was ik nog wat vergeten, mailtje gezonden of het bij mijn bestelling kon zonder extra verzendkosten. Geen probleem, op goed vertrouwen dat ik het restant bedrag nog zou overmaken. Meteen gedaan natuurlijk, maar.... Het was een stressvolle dag van alles ging er mis en ook die betaling, komma vergeten waardoor het ineens 100 euro was in plaats van 10. Slechts 1 telefoontje met uitleg en ... vandaag mijn bestelling ontvangen en ook het teveel betaalde retour op mijn rekening. Na een stressvol weekend vol toestanden (die gelukkig allemaal weer zijn goedgekomen) en waar van alles mis ging is dit een opsteker die we wel nodig hadden. Bedankt, een gelukkige klant die zeker terugkomt.
Schrijf een beoordeling